مقاله مروری برتاثیر ماندگاری باکتری های فراسودمند ریز پوشانی شده و خواص کیفی در فراورده های لبنی pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری برتاثیر ماندگاری باکتری های فراسودمند ریز پوشانی شده و خواص کیفی در فراورده های لبنی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری برتاثیر ماندگاری باکتری های فراسودمند ریز پوشانی شده و خواص کیفی در فراورده های لبنی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری برتاثیر ماندگاری باکتری های فراسودمند ریز پوشانی شده و خواص کیفی در فراورده های لبنی pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
امروزه صنعت غذا در جهان درمسیر تولید غذاهای عملگرا قدم نهاده است و تلاش براین است که بامصرف باکتری های فراسودمندتوازنوتعادلمیکروبیدرروده برقرار گردد تا بتوانداثرات مفیدی برسلامت افراد برجای گذارد. در بازارهایی که رقابت زیادی میان کالاهای در حال فروش شرکت های گوناگون وجود دارد، تولید فرآورده های فراسودمند با خواص کیفی مطلوب نوعی فرصت مناسب به شمار می رود. علاوه برآن تولید این فرآورده ها مزایای اقتصادی برای کشور صادرکننده نیز دارد. بنابراین زمینه تولید و پژوهش در مورد آنها بسیار گسترده است. در این مطالعه علاوه بر مرور کارهای انجام گرفته از سال های 1993 تا 2014 در این راستا، نتایج و چالش های باقی مانده برای ادامه تحقیقات ارائه شده است. مطالعات انجام گرفته در این زمینه نشان داد که عمل ریزپوشانی باکتری های فراسودمند درفرآورده های لبنی باعث افزایش ماندگاری و بهبود خواص فیزیکی وشیمیایی و حسی آن ها گردید.