مقاله تأثیر تشعشع بعنوان روشی غیر حرارتی در نگهداری و خصوصیات مواد غذایی pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تشعشع بعنوان روشی غیر حرارتی در نگهداری و خصوصیات مواد غذایی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تشعشع بعنوان روشی غیر حرارتی در نگهداری و خصوصیات مواد غذایی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تشعشع بعنوان روشی غیر حرارتی در نگهداری و خصوصیات مواد غذایی pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 9
چکیده:
مواد غذایی بنابه خاصیت فسادپذیری که دارند مستلزم اعمال یکسری عملیات جهت غیرفعال کردن آنزیم ها و میکروارگانیسم ها می باشند با افزایش تمایل مصرف کنندگان بسوی غذاهای کمتر فراوری شده بدلیل خواص تغذیه ای بالاتر آنها دست اندرکاران عرصه غذا و فراوری را برآن داشت تا بدنبال روشهایی باشند که کمترین اسیب را به اجزای مواد غذایی وارد کند فراوری مواد غذایی با استفاده از اشعه یکی از این موارد می باشد دراین مقاله سعی براین است که هرچند بطور مختصر اما مفید بتوانیم ومارد کاررد تشعشع را درصنایع غذایی توضیح دهیم تشعشع کاربردهای متنوع ی را در صنعت غذا بدست آورده است که بطور مثال می توان درسالم سازی غذا از میکروارگانیسم ها کاهش مواد حساسیت زا تاثیر برخصوصیات شیمیایی فیزیکی و رئولوژیکی صنعت بسته بندی و; اشاره کرد که درادامه به تفصیل توضیح داده خواهد شد.