برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثرات دگر آسیبی عصاره آبی خردل وحشی ( Sinapis arvensis L.) بر برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه کلزا ( Brassica napus L.) در محیط کشت هیدروپونیک pdf دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات دگر آسیبی عصاره آبی خردل وحشی ( Sinapis arvensis L.) بر برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه کلزا ( Brassica napus L.) در محیط کشت هیدروپونیک pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات دگر آسیبی عصاره آبی خردل وحشی ( Sinapis arvensis L.) بر برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه کلزا ( Brassica napus L.) در محیط کشت هیدروپونیک pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات دگر آسیبی عصاره آبی خردل وحشی ( Sinapis arvensis L.) بر برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه کلزا ( Brassica napus L.) در محیط کشت هیدروپونیک pdf :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: اولین همایش ملی دانه های روغنی

تعداد صفحات: 3

نویسنده(ها):

فاطمه مسعودی خراسانی – عضو هیئت علمی گروه زیست شناسی،دانشکده علوم،دانشگاه آزاد اسلامی واحد
غلامرضا حدادچی – عضو هیئت علمی گروه زیست شناسی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گلست

چکیده:

دگر آسیبی یا آللوپاتی به عنوان مکانیسمی از تداخل گیاهی در اکوسیستم های کشاورزی است. اثرات دگر آسیبی برخی علف های هرز باعث کاهش محصولات زراعی می شود. خردل وحشی گیاه یک ساله وعلف هرز جدی در مزارع کلزا است که به همراه آن یافت می شود.کلزا گیاه زراعی ارزشمندی است که در طیف وسیعی از شرایط اقلیمی به خوبی رشد می نماید. در پژوهش حاضر اثر عصاره آبی ریشه و بخش هوایی خردل وحشی با غلظت های 0، 0/5 و 1/5 درصد از محلول استوک ( 10 گرم پودر خشک در 100cc آب مقطر سرد ) در محیط کشت هیدروپونیک بر برخی صفات فیزیولوژیک کلزا مورد بررسی قرار گرفت. گیاهچه های کلزا در محلول غذایی هوگلند محتوی تیمارهای مورد نظر کشت شدند و پس از 2هفته در مرحله 4 برگی برداشت شده و صفاتی نظیر طول بخش هوایی و ریشه، سطح برگ، وزن خشک و مقدار کلروفیل در آنها اندازه گیری شد. نتایج نشان دادند اثر بازدارندگی عصاره آبی بخش هوایی خردل وحشی از ریشه آن بیشتر بود و با افزایش غلظت عصاره اثر بازدارندگی افزایش یافت. در عصاره آبی بخش هوایی خردل با غلظت 1/5%، طول بخش هوایی و ریشه، وزن خشک ،سطح برگ و مقدار کلروفیل کلزا به شدت کاهش یافت. توان دگر آسیبی خردل احتمالا به گلوکوزینولات های موجود در آن مربوط میباشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید