برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی متاژنومیکسی فلورباکتریایی دخیل در فرآیند کمپوستینگ ضایعات شهری مبتنی بر توالی هار ریبوزومی pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی متاژنومیکسی فلورباکتریایی دخیل در فرآیند کمپوستینگ ضایعات شهری مبتنی بر توالی هار ریبوزومی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی متاژنومیکسی فلورباکتریایی دخیل در فرآیند کمپوستینگ ضایعات شهری مبتنی بر توالی هار ریبوزومی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی متاژنومیکسی فلورباکتریایی دخیل در فرآیند کمپوستینگ ضایعات شهری مبتنی بر توالی هار ریبوزومی pdf :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

هلن پورمظاهری – دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
غلامرضا صالحی جوزانی – عضو هیئت علمی بخش بیوتکنولوژی میکروبی وایمنی زیستی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران
میثم طباطبایی – عضو هیئت علمی بخش بیوتکنولوژی میکروبی وایمنی زیستی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران
رضا معالی امیری – عضو هیئت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

چکیده:

یکی از مهمترین عوامل مؤثر در کمپوستینگ ضایعات شهری، میکروارگانیسم های دخیل در تجزیه مواد زائد موجود درفرآیند می باشند، لذا شناسایی این میکروارگانیسم های مفید و اقدامات تکمیلی پیرو آن می تواند نقش قابل توجهی در بهبود و غنی سازی کمپوست حاصل ایفا نماید. در تقیق حاضر برای اولین بار در کشور، فلورباکتریایی بومی مؤثر در فرایند تولید کمپوست با استفاده از روش متاژنومیکسی (غیر مبتنی بر کشت میکروبی) براساس توالی های ریبوزومی شناسایی شدند. بدین منظور، واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از آغازگر GC-F341 و R518 جهت تکثیر قطعه 566 جفت بازی در توالی ژن 16SrDNA باکتری ها انجام گردید. پس از الکتروفورز ژل شیب دار واسرشته ساز (DGGE) توالی های تکثیر شده و توالی یابی آنها، به منظور شناسایی گونه ها از نرم افزارهای DNAstar, Bioedit, Chromas و Blast استفاده شد. نتایج بررسی های مولکولی حاکی از وجود 8 سویه باکتریایی Sphingobacterium sp., Sphingobacteriaceae bacterium, Uncultured Acinetobacter, Pectobacterium chrysanthemi, Acinetobacert sp., Bacillus sp., Bacillus fusiformis, Pantoea agglomerans و 9 سویه ناشناخته بود. شناسایی فلور میکروبی مطلوب و استفاده از آنها تا حد امکان جهت سرعت بخشیدن به فرآیند، از طریق جداسازی آنها در محیط کشت اختصاصی و افزودن آنها به عنوان شتاب دهنده (بوستر) می تواند در تجزیه مواد آلی و تولید کمپوست با کیفیت عالی و در مدت زمان کوتاه نقش مؤثری ایفا نموده و گامی مؤثر در صنعت بازیافت کشور محسوب گردد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید