برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی سیستم هوشمند برای کنترل ولتاژ خودکار یک نیروگاه با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری مبتنی بر منطق فازی pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی سیستم هوشمند برای کنترل ولتاژ خودکار یک نیروگاه با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری مبتنی بر منطق فازی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی سیستم هوشمند برای کنترل ولتاژ خودکار یک نیروگاه با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری مبتنی بر منطق فازی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی سیستم هوشمند برای کنترل ولتاژ خودکار یک نیروگاه با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری مبتنی بر منطق فازی pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق ایران
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
نوید خلیلی دیزجی – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، دانشکده مکانیک، گروه مکاترونیک
آیدین سخاوتی – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، دانشکده فنی و مهندسی، گروه برق
سیدحسین حسینی – دانشگاه تبریز، دانشکده برق و کامپیوتر، گروه برق

چکیده:
در این مقاله سعی شده است با طراحی و پیاده سازی یک روش جدید، کنترل ولتاژ یک ژنراتور در نیروگاه به منظور کنترل توان راکتیو و افزایش میزان پایداری سیستم صورت بگیرد. برای پایدارسازی سیستم کنترل ولتاژ خودکار یک نیروگاه از یک کنترل کننده PID استفاده شده است. برای تعیین ضرایب بهینه کنترل کننده از یک الگوریتم پیشنهادی جدید هوشمند که ترکیبی از الگوریتم رقابت استعماری با منطق فازی است، استفاده شده است.از جمله مشکلات مهم الگوریتم رقابت استعماری احتمال گیرافتادن در نقاط بهینه های محلی و پایین بودن سرعت همگرایی است. لذا، در روش پیشنهادی با استفاده از منطق فازی، کنترل پارامترهای موثر این الگوریتم یعنی ضریب جذب و هزینه مستعمرات توسط یک تابع غیرخطی هوشمند به منظور افزایش دقت و سرعت انجام می گیرد. نتایج حاصل از الگوریتم هوشمند پیشنهادی، نشان گر اختلاف محسوسی در بهبود نتایج حاصل از بهینه سازی و برتری این روش از لحاظ سرعت و دقت نسبت به بقیه الگوریتم های تکاملی است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید