مقاله مطالعه و بهینه سازی تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط میکس باکترایی غنی سازی شده از رسوبات خلیج نایبند pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه و بهینه سازی تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط میکس باکترایی غنی سازی شده از رسوبات خلیج نایبند pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بهینه سازی تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط میکس باکترایی غنی سازی شده از رسوبات خلیج نایبند pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه و بهینه سازی تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط میکس باکترایی غنی سازی شده از رسوبات خلیج نایبند pdf :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش تخصصی زیست پالایی
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
محسن شهریاری مقدم – دانشجوی دکتری زیست شناسی دریا
غلامحسین ابراهیمی پور – دکتری دانشیاردانشگاه شهیدبهشتی
بهروز ابطحی – دکتری دانشیار
چکیده:
به منظور بررسی توان تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط رسوبات هوازی منطقه ساحلی خلیج نایبند و بهینه سازی تجزیه زیستی این ترکیبات توسط میکس باکترایی غنی سازی شده از این منطقه، رسوبات لایه هوازی به همراه آب دریا از قسمت های مختلف خلیج نایبند جمع آوری شدند. رسوبات نمونه برداری شده به محیط پایه معدنی حاوی فلورن و فنانترن به عنوان تنها منبع کربن و انرژی اضافه و غنی سازی باکتری های تجزیه کننده این ترکیبات انجام گردید. سپس باکتری های غنی سازی شده به محیط پایه معدنی حاوی فلورن و فنانترن با غلظت نهایی mg.L-11000 (mg.L-1500 از هر کدام) اضافه و ارلن ها در دمای oC30 و دور شیکر rpm140 برای 1 هفته انکوبه شدند. پس از استخراج میزان باقی مانده فلورن و فنانترن از محیط کشت، میزان تجزیه زیستی میکس غنی شده توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی سنجش شد. جهت بهینه سازی تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط میکس باکترایی غنی سازی شده از طراحی آزمایش به روش تاگوچی با آرایه L16 (45) استفاده گردید. فاکتور های مورد نظر برای بهینه سازی شامل pH، دما، تعداد باکتری تلقیح شده، شوری و نسبت کربن به نیتروژن بود. در پایان آزمایش (پس از 20 روز انکوباسیون) تعیین میزان تجزیه زیستی فلورن و فنانترن در تیمار های مختلف توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی انجام و نتایج مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج آزمون ANOVA بر اساس نسبت S/N نشان داد کلیه فاکتورهای آزمایش شده تاثیر معنی داری (p<0.05) بر میزان تجزیه زیستی داشتند. از نظر تئوری، pH = 7، دما =(°C) 35 ، شوری = ppt 40، غلظت کربن به نیتروژن (مولار) =100 به 40 و تعداد باکتری = (OD600) 4/0 به عنوان شرایط بهینه تجزیه زیستی تعین گردیدند. صحت و درستی شرایط بهینه پیش بینی شده با اجرای آزمایشی با در نظر گرفتن شرایط بهینه پیش بینی شده انجام شد. نتایج نشان داد میزان تجزیه زیستی فلورن و فنانترن توسط میکس باکترایی غنی سازی با در نظر گرفتن شرایط بهینه شده به ترتیب 84/75% و 74/72% بود که نسبت به میزان قبل از بهینه سازی (به ترتیب 64% و 4/58% برای فلورن و فنانترن) توانایی تجزیه زیستی میکس باکترایی غنی شده بهبود پیدا کرده بود.