برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله افزایش عملکرد میوه نارنگی ژاپنی (Citrus reticulata) میاگاوا تحت تاثیر محلول پاشی برخی عناصر میکرو pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش عملکرد میوه نارنگی ژاپنی (Citrus reticulata) میاگاوا تحت تاثیر محلول پاشی برخی عناصر میکرو pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش عملکرد میوه نارنگی ژاپنی (Citrus reticulata) میاگاوا تحت تاثیر محلول پاشی برخی عناصر میکرو pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش عملکرد میوه نارنگی ژاپنی (Citrus reticulata) میاگاوا تحت تاثیر محلول پاشی برخی عناصر میکرو pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره ملی الکترونیکی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
سعید قایخلو – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد رشت
محمدصادق مهری نوپاشانی – فارغ التحصیل رشته باغبانی، گرایش گیاهان زینتی

چکیده:
تامین عناصر غذایی مورد نیاز درختان بعد از شرایط اقلیمی دومین مسئله از نظر اهمیت می باشد. در این راستا برما پوشیده نیست که پیشرفت و توسعه در کشاورزی فقط از راه شناخت علمی و اصولی اثر فاکتورهای رشد بهینه گیاه امکانپذیز است. از میان عناصر غذایی گیاهان می توان به نقش عناصر آهن، روی و منگنز برای تولید میوه در سطح وسیع و با کیفیت عالی اشاره داشت. لذا تحقیق حاضر برای تعیین بهترین منبع محلول پاشی کودهای منگنز، روی و آهن روی درختان نارنگی ژاپنی (Citrus reticulata) یاگاوا جهت رسیدن به حداکثر محصول در واحد سطح با بالاترین کیفیت اجرا شد. این مطالعه در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 8 تیمار با نسبت های مختلف از سه منبع عناصر ریزمغذی (کلات آهن 13 %، کلات روی %25 و کلات منگنز 32 %) جهت محلول پاشی انجام شد. محلول پاشی طی دو مرحله و هر کدام در سه غلظت متفاوت، با توجه به مقدار عنصر مورد نظر در هر کود، برروی درختان صورت گرفت. در این مطالعه میزان اسیدیته، ویتامین ث و قند میوه اندازه گیری شد. نتایج این آزمایش حاکی از تفاوت معنی داری تیمارهای مختلف، بر افزایش ویتامین C و قند بوده است. به طوری که تیمارروی + آهن + منگنزدارای بالاترین شاخص این صفات در میوه بوده است . اثرات ساده و توام تیمارهای کودی در صفت میزان اسیدیته میوه از نظر آماری معنی دار نبوده است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید