برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نوسان ایمان و کفر از نظر ابن عربی و ملاصدرا pdf دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نوسان ایمان و کفر از نظر ابن عربی و ملاصدرا pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نوسان ایمان و کفر از نظر ابن عربی و ملاصدرا pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نوسان ایمان و کفر از نظر ابن عربی و ملاصدرا pdf :

مقاله نوسان ایمان و کفر از نظر ابن عربی و ملاصدرا pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در اندیشه دینی از صفحه 129 تا 152 منتشر شده است.
نام: نوسان ایمان و کفر از نظر ابن عربی و ملاصدرا
این مقاله دارای 24 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایمان
مقاله کفر
مقاله ابن عربی
مقاله ملاصدرا
مقاله عین ثابت

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مرتضوی سیدمحمد
جناب آقای / سرکار خانم: مهرابی ابراهیم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ایمان در اندیشهدینی از بالاترین ارزش برخوردار است، ولی همیشه این سوال مطرح بوده است که آیا همهمومنان از ایمانی یکسان و مشابه و در نتیجه از ارزشی مساوی برخوردارند؟ به عبارت دیگر، آیا ایمان و کفر افزایش و کاهش پذیر است؟
پذیرفتن هر یک از دو طرف مساله، نتیجه پاسخ به سوالاتی است از قبیل این که آیا ایمان و کفر امری بسیط است یا مرکب؟ و آیا عمل در حقیقت آن دو دخیل است یا خیر؟ دانشمندان اسلامی در پاسخ به این پرسش ها اختلاف نظر دارند. این مقاله متکفل کشف و مقایسهدیدگاه دو تن از اندیشمندان برتر اسلامی، یعنی ملاصدرا و ابن عربی است.
با توجه به مستندات ملاصدرا، از قبیل آیات قرآنی، مبانی عمومی فلسفه او از جمله: اصالت وجود، تشکیکی بودن وجود، حرکت جوهری و ; و نظرات کلامی وی از جمله وجودی تلقی کردن کفر و ایمان و ;، این نتیجه به دست آمده است که کفر و ایمان در دیدگاه او، شدت و ضعف پذیر است.
اما ابن عربی به دلیل عدم ورود در بسیاری از مسایل مربوط به ایمان و کفر در آثار خود و نیز ذووجوه بودن عباراتی که در این باره از او به جا مانده است، نظر واحد و قطعی خود را ارایه نداده است. با این حال، با توجه به غلبه دلایل و شواهد دال بر تایید امکان و وقوع نوسان در کفر و ایمان، باید توجیهاتی را ارایه داد تا اختلافات ظاهری و احتمالی را برطرف سازد. در صورت مدلل نمودن موارد خاص، می توان گفت او نیز به کاهش و افزایش ایمان و کفر معتقد است، هرچند مبانی وی تنوع و استحکام مبانی صدرایی در امکان و روایی پذیرش شدت و ضعف در کفر و ایمان را ندارد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید