برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهینه‌سازی عملکرد سلول‌های الکترولیز با استفاده از سیستم‌های کنترلی ترکیبی پیش‌خور و پس‌خوردر مطالعه پالایشگاه مس سرچشمه pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه‌سازی عملکرد سلول‌های الکترولیز با استفاده از سیستم‌های کنترلی ترکیبی پیش‌خور و پس‌خوردر مطالعه پالایشگاه مس سرچشمه pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه‌سازی عملکرد سلول‌های الکترولیز با استفاده از سیستم‌های کنترلی ترکیبی پیش‌خور و پس‌خوردر مطالعه پالایشگاه مس سرچشمه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه‌سازی عملکرد سلول‌های الکترولیز با استفاده از سیستم‌های کنترلی ترکیبی پیش‌خور و پس‌خوردر مطالعه پالایشگاه مس سرچشمه pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: نخستین همایش مهندسی فرآیند در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
حسن پورحسن – مسئول گروه فرایند اتوماسیون صنعتی کارخانه مس سرچشمه
محمدرضا افتاده – مدیر پروژه اتوماسیون صنعتی کارخانه مس سرچشمه

چکیده:
یکی از عمومی‌ترین روش‌های بهبود عملکرد کنترل، استفاده از کنترل پس‌خور به همراه پیش‌خور بوده، که این مهم در فرایندهایی که اثر اغتشاش زیاد بوده، اهمیت بیشتری پیدا می‌نماید. در الکترولیز پالایشگاه مس سرچشمه، کنترل دمای سلول‌های الکترولیز تاثیر بسزایی در افزایش راندمان سلول‌ها داشته و بدلیل تاثیرپذیری دمای آنها از اثرات اغتشاش، در کنترل دمای خروجی مبدل حرارتی صفحه‌ای از کنترل پیش‌خور به همراه پس‌خور استفاده شده است. در این مقاله دو ساختار کنترلر پس‌خور و کنترلر پیش‌خور به همراه پس‌خور مورد مقایسه قرار گرفته است. هر دو کنترل کننده به ازای یک تغییر پله ای در نقطه هدف و ایجاد اغتشاش مورد آزمایش قرار گرفته اند. معیار خطای ITAE برای ارزیابی عملکرد کنترلرها مورد استفاده قرارگرفته است که مقدارITAE برای کنترلر پس‌خور و کنترلر پیش‌خور به همراه پس‌خور به ترتیب برابر 45 و 14 با نقطه هدف °C63 برای دمای خروجی مبدل حرارتی صفحه ای بدست آمد. نتایج حاصل نشان دهنده بهبود عملکرد کنترلر پیش‌خور به همراه پس‌خور در مقایسه با کنترلر پس‌خور می‌باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید