برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده از روش کنترل مد جریان برده بود پاسخ گذرا و ردیاب کننده‌های توان بیشینه مبتنی بر روش فازی در سیستم‌های فتوولتائیک pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از روش کنترل مد جریان برده بود پاسخ گذرا و ردیاب کننده‌های توان بیشینه مبتنی بر روش فازی در سیستم‌های فتوولتائیک pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از روش کنترل مد جریان برده بود پاسخ گذرا و ردیاب کننده‌های توان بیشینه مبتنی بر روش فازی در سیستم‌های فتوولتائیک pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از روش کنترل مد جریان برده بود پاسخ گذرا و ردیاب کننده‌های توان بیشینه مبتنی بر روش فازی در سیستم‌های فتوولتائیک pdf :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی برق اصفهان

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

مسعود سهیلی – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
مهدی نیرومند – عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه اصفهان
محمد شرکت العباسیه – تالش کارشناسی ارشد رشته الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

چکیده:

توان خروجی سلول‌های فتوولتائیک همواره با تغییر شرایط جوی نظیر شدت تابش خورشید و دما تغییر می‌کند. بنابراین یک ردیاب کننده توان بیشینه که بتواند همواره در شرایط مختلف، حداکثر توان را از سیستم فتوولتائیک دریافت کند به جز ضروری در سیستم‌های فتوولتائیک تبدیل شده است. در این مقاله سیستمی مبتنی بر روش منطق فازی ارائه شده است که ردیابی دقیق و سریع نقطه توان بیشینه را در شرایط مختلف محیطی (تا بشود و ما) انجام داد و سپس با روش کنترل مد جریان موجب بهبود پاسخ گذرا ی سیستم شده و با تنظیم در کار یک مبدل DC به DC در این توان را بار تحویل می‌دهد. مزیت مهم به‌دست‌آمده در مقایسه با روش‌های قبلی، استقلال از نوع دارایی به کار رفته و عدم نیاز به سیگنال مرجع و یا نیاز به هرگونه اطلاعات فیزیک از ماهیت دارای می‌باشد. نتایج شبیه‌سازی با استقرار در ارتباط با نرم‌افزار Matlab/Simulink و PSIM کراوفورد که عملکرد سریع و دقیق روش پیشنهادی را نشان می‌دهد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید