
مقاله طراحی عناصر نوری پراشی دریچه – محدود دوبعدی با تعمیم روش طیف زاویه ای تکراری pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی عناصر نوری پراشی دریچه – محدود دوبعدی با تعمیم روش طیف زاویه ای تکراری pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی عناصر نوری پراشی دریچه – محدود دوبعدی با تعمیم روش طیف زاویه ای تکراری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی عناصر نوری پراشی دریچه – محدود دوبعدی با تعمیم روش طیف زاویه ای تکراری pdf :
مقاله طراحی عناصر نوری پراشی دریچه – محدود دوبعدی با تعمیم روش طیف زاویه ای تکراری pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران از صفحه 315 تا 322 منتشر شده است.
نام: طراحی عناصر نوری پراشی دریچه – محدود دوبعدی با تعمیم روش طیف زاویه ای تکراری
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عنصر نوری پراشی دریچه محدود
مقاله روش طیف زاویه ای تکراری
مقاله شکل دهنده پرتو
مقاله 3D-FDTD
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: کاظمی سیدحسین
جناب آقای / سرکار خانم: میرصالحی میرمجتبی
جناب آقای / سرکار خانم: عطاری امیررضا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
روش طیف زاویه ای تکراری (IAS) برای طراحی عناصر نوری پراشی دریچه – محدود یک بعدی (1D -FADOE)توسط ملین و نوردین ارایه شده است. ما این روش را برای طراحی عناصر نوری پراشی دریچه – محدود دوبعدی، گسترش داده و با استفاده از آن چند نمونه قطعه اپتیکی طراحی کرده ایم. نمونه اول یک منشعب کننده 1 به 7 است که یک پرتو تابشی را در مود اصلی، به هفت تار نوری تک مود با بازده پراش 84 درصد جفت می کند. نمونه دوم یک تخت کننده پرتو گوسی لیزری با بازده پراش 748 درصد و نمونه سوم یک منشعب کننده پرتو 1 به 3 نامتقارن است. نمونه چهارم شامل سه ریزعدسی با فواصل کانونی مختلف است. الگوی مطلوب توزیع شدت برای این نمونه ها در میدان راه نزدیک قرار گرفته است. در ادامه دقت روش تعمیم یافته را با مقایسه نتایج با روش سه بعدی تفاضل محدود در حوزه زمان (3D-FDTD) با شرایط مرزی جاذب PML بررسی کرده ایم. همچنین یک نمونه منشعب کننده 1 به 5 ساخته شده و نتایج آزمایش آن ارایه شده است.
