برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله راهکارهای کاهش ضایعات و بهینه سازی تهیه کشمش pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای کاهش ضایعات و بهینه سازی تهیه کشمش pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای کاهش ضایعات و بهینه سازی تهیه کشمش pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای کاهش ضایعات و بهینه سازی تهیه کشمش pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
غلامرضا مجردی – استادیار گروه ترویج، ارتباطات و توسعه روستایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان
زهرا همدانی – دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج کشاورزی، دانشکده کشاورزی،دانشگاه زنجان
علی شمس – استادیار گروه ترویج، ارتباطات و توسعه روستایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان
سهیلا زرین قلمی – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان

چکیده:
انگور یکی از با ارزش ترین محصولات باغی است که تولید آن در دنیا و ا یران اهمیت زیادی دارد. با این وجود به دلیل بالا بودن ضایعات این محصول، تولید کنندگان انگور از منافع زیادی برخوردار نمی شوند. یکی از راه های افزایش درآمد انگورکاران، کاهش ضایعات و فرآوری بهینه این محصول است که می تواند میزان ضایعات انگور را تا حد زیادی کاهش دهد. ضایعات عمدتاً ناشی از نحوه تولید انگور، زمان، روش و ابزار برداشت، حمل و نقل نامناسب، نگهداری غیر علمی و بازاررسانی سنتی است. بنابراین هدف از انجام این تحقیق اسنادی، ارائه راهکارهایی برای کاهش ضایعات انگور و افزایش ارزش اقتصادی فرآورده های این محصول بویژه کشمش است. در این تحقیق اسنادی از مدارک مستند کتابخانه ای و منابع معتبر الکترونیکی به عنوان ابزار گردآوری اطلاعات استفاده شد. نتایج حاصل از بررسی این منابع نشان داد که میزان آگاهی و اطلاع تولید کنندگان از روش های صحیح و نوین کاشت ا نگور، انتخاب رقم مناسب، تغذیه مناسب تاک، مبارزه به موقع و صحیح با آفات، بیماری ها و علف های هرز، استفاده از روش های نوین آبیاری، هرس علمی و تکنیکی، برداشت به موقع، استفاده از ابزار مناسب برای جمع آوری و برداشت محصول، استفاده از وسایل مناسب حمل و نقل، و استفاده از روش های نوین فرآوری محصول می تواند به شدت میزان ضایعات انگور و بویژه کشمش را به عنوان مهمترین فرآورده این محصول کاهش دهد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید