
مقاله بررسی تأثیر دمای انبار بر بنیه بذر برنج pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر دمای انبار بر بنیه بذر برنج pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر دمای انبار بر بنیه بذر برنج pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر دمای انبار بر بنیه بذر برنج pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
لیلا یاری – محققین مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر ونهال،کرج
حسین صادقی – محققین مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر ونهال،کرج
شهلا هاشمی – محققین مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر ونهال،کرج
چکیده:
آزمایش به صورت فاکتوریل دو فاکتوره با طرح پایه کاملاً تصادفی در آزمایشگاه مؤسسه تحقیقات ثبت، کنترل و گواهی بذر و نهال کرج انجام گرفت. فاکتور اول شامل دو رقم برنج، فجر و شیرودی و فاکتور دوم دماهای انبار داری شامل 5 °C و دمای متناوب 30-20 °C بودند. در این تحقیق صفاتی از قبیل قوه نامیه، درصد جوانه زنی نهایی، سرعت جوانه زنی و هدایت الکتریکی بذرها بعد ازچهارماه انبارداری در دماهای فوق اندازه گیری شدند. نتایج این تحقیق حاکی از آن بود که دمای انبار داری 5 °C نسبت به دمای انبار داری متناوب 30-20 °C در کلیه صفات مورد آزمایش بجز طول ساقه چه برتری نشان داد و دیگر اینکه در مقایسه بین دو رقم در طی دوره 4 ماه انبار داری، رقم شیرودی قوه نامیه و درصد جوانه زنی نهایی خود را در مقایسه با فجر بهتر حفظ نمود، در حالی که رقم فجر نیز از رشد گیاهچه بهتری ( طول ساقه چه، ریشه چه و گیاهچه بلند تر) در مقایسه با رقم شیرودی برخوردار بود و این شاید ناشی از تفاوت ژنتیکی دو رقم در این شرایط آزمایشی باشد.با اینکه بذرها در دو دمای انبار داری از نظر هدایت الکتریکی تفاوت معنی داری را نشان ندادند، اما بذرهای انبار شده در دمای 5 °C از هدایت الکتریکی بیشتری در مقایسه با دمای متناوب 30-20 °C برخوردار بودند. به طور کلی توصیه می شود که ارقام برنج مورد آزمایش را حتی الامکان در دماهای پائین 5-4 °C با تهویه مناسب نگهداری شوند، چرا که کیفیت خود را در این دما بهتر حفظ می نمایند.
