برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج و سبوس گندم بر روی سطح قند خون و کلسترول افراد مبتلا به دیابت نوع دو pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج و سبوس گندم بر روی سطح قند خون و کلسترول افراد مبتلا به دیابت نوع دو pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج و سبوس گندم بر روی سطح قند خون و کلسترول افراد مبتلا به دیابت نوع دو pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج و سبوس گندم بر روی سطح قند خون و کلسترول افراد مبتلا به دیابت نوع دو pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
تعداد صفحات: 13
چکیده:
مقدمه: سبوس گندم یک کربوهیدرات مرکب و با ارزش است. انجمن دیابت آمریکا مصرف کربوهیدرات های مرکب به جای قندهای ساده ای چون شکر و دیگر مواد نشاسته ای را توصیه می کند. بدن انسان در یک فرایند سریع و راحت کربوهیدرات های ساده را هضم کرده و قند آن را وارد جریان خون می کند و همین باعث می شود تا لوزالمعده سریعا در تولید انسولین واکنش نشان دهد. اما هضم کربوهیدرات های مرکب به زمان بیشتری نیاز دارند و همین باعث می شود تا مزان قند خون به تدریج تغییر کند و لوزالمعده فرصت بیشتری برای تنظیم آن داشته باشد. دیابت قندی شایع ترتین بیماری غذذ درون ریز است. اخیرا بیماران دیابتی را به افزایش دریافت فیبر غذایی تشویق می کنند. لا خوردن پودر سبوس گندم فشار خون، اسید اوریک ، کلسترول و تری گلیسیرید کاهش می باید و از ناراحتی های عصب جلوگیری می شود. بسیاری از پزشکان تا اوایل دهه سی قرن بیستم سبوس را یک ناده زاید و اضافی که موجب خراش روده بزرگ (کولن) می شد به حساب می آوردند. روش تحقیق: آزمون 1: بررسی تاثیر سبوس برنج روی قند خون و تری گلیسرید . آزمون 2: بررسی تاثیر سبوس گندم روی قند خون، کلسترول و LDL. آزمون 3: مقایسه تاثیر سبوس برنج و سبوس گندم بر کلسترول و LDL. هدف: در این پژوهش تاثیر سبوس برنج و گندم بر قند خون، تری گلیسرید، LDL و HDL افراد مبتلا به دیابت نوع دو (غیر وابسته به انسولین) بررسی شد. نتیجه: نتایج آزمون ها نشان داد سبوس برنج باعث کاهش قند خون ، تری گلیسرد و افزایش سطح HDL، در حالی که سبوس گندم باعث قند خون ناشتا، کلسترول تام و LDL در افراد دیابتی می شود و به طور کلی نشان داده شد سبوس گندم در مقایسه با سبوس برنج اثرات سودمندتری روی غلظت کلسترول و LDL در افراد هایپر کلسترولمی دارد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید